Mic dejun #tatigateste: omletă cu afumătură

Mi-a dat mail un cititor (salut, Iulian), cu 2 doleanțe. Una, că nu avem pagină de contact, lucru pe care îl facem imediat și 2, ce mâncăm la micul dejun. Nu m-am gânsit că ar interesa pe cineva în mod deosebit, mai ales că na, ce ai putea să mănânci la micul dejun, dar uite, o perioadă, o să pun, să vedem dacă chiar vă ajută.

Azi a fost o omletă cu foarte puțină afumătură prăjită înainte, legume și niște brânză. Nu a fost mare lucru, dar e ok, ține de foame. Brânza e telemea moale și foarte puțin sărată, pe gustul meu. Fiul a preferat ceai cu pâine și unt iar Luna și-a făcut singurică guacamole. Fiica încă doarme.

4 comentarii

  1. Salut, Arhi. Numa’ bine c-am luat si bonurile. Ia ca incercam si noi maine dimineata combinatia asta. Mersi mult, Arhi.

  2. #2

    Si noi tot oo am mancat in dimineata asta. Ochiuri.
    Dupa 5 zile de mancat sanatos (doar smoothie-uri, ca s-au copt perele si afinele din gradina si era pacat de ele), azi mi-am bagat picioarele si mi-am facut de cap. Am cumparat o cutie de icre (am vrut sa cumpar pateul meu preferat, dar nu mai aveau), niste cremvursti de pui, o paine pe vatra calda (de fapt mirosul ei m-a facut sa imi bag picioarele si sa imi fac de cap). Am mancat cu oole ochiuri si cu salata de rosii si feta din grecia (m-am intors cu portbagajul burdusit de feta, masline, ulei de masline si halva greceasca).

    Macar ochiurile nu le-am prajit in ulei mult, ca acum am invatat sa le fac doar cu o lingurita de ulei de masline.

    Maine ma intorc la painea “Grau Intreg” si la avocado :))))) Si la smoothie-uri.

Adaugă reply - Jupaneasa

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Citește și...

Dupa ce s-au strambat mai demult la prima incercare de a manca avocado, acum nu mai pot opri copiii din a manca avocado in orice forma. Cel mai simplu mod in care le fac gustarica cu avocado: pasez cu furculita 3-4 avocado de dimensiuni medii, amestec cu putina sare, piper si o lingura […]

Cum ne place mult fasolea bătută, însă nu aveam conserve prin casă, iar fiertul de fasole uscată iese din discuție, am ales să fac linte bătută. Ingrediente: linte (am pus o cană cu volumul de 380 ml) apă – 3 căni x 380 ml 6 căței de usturoi mai mari (asta pentru că […]

Tăiețeii de casă se fac foarte ușor, sunt foarte gustoși iar copiii îi mănâncă cu foarte multă plăcere. Aveți nevoie de ouă și făină, atât. Eventual niște sare, aruncată din vârful degetelor, dar asta depinde doar de gustul fiecăruie. Puneți făina, în măsura de 3 linguri normale la un ou, sau 100 de […]

Rețetă simplă pentru tații care vor să aibă timp să mai facă și altceva decât să stea în bucătărie lângă aragaz și pentru copiii care vor să scape repede de mâncare pentru a-și vedea de joacă mai departe. Ingrediente: un sos bolognese – dacă vreți neapărat să fie sănătos, puteți să îl faceți […]