Mic dejun #tatigateste: omletă cu afumătură

Mi-a dat mail un cititor (salut, Iulian), cu 2 doleanțe. Una, că nu avem pagină de contact, lucru pe care îl facem imediat și 2, ce mâncăm la micul dejun. Nu m-am gânsit că ar interesa pe cineva în mod deosebit, mai ales că na, ce ai putea să mănânci la micul dejun, dar uite, o perioadă, o să pun, să vedem dacă chiar vă ajută.

Azi a fost o omletă cu foarte puțină afumătură prăjită înainte, legume și niște brânză. Nu a fost mare lucru, dar e ok, ține de foame. Brânza e telemea moale și foarte puțin sărată, pe gustul meu. Fiul a preferat ceai cu pâine și unt iar Luna și-a făcut singurică guacamole. Fiica încă doarme.

4 comentarii

  1. Salut, Arhi. Numa’ bine c-am luat si bonurile. Ia ca incercam si noi maine dimineata combinatia asta. Mersi mult, Arhi.

  2. #2

    Si noi tot oo am mancat in dimineata asta. Ochiuri.
    Dupa 5 zile de mancat sanatos (doar smoothie-uri, ca s-au copt perele si afinele din gradina si era pacat de ele), azi mi-am bagat picioarele si mi-am facut de cap. Am cumparat o cutie de icre (am vrut sa cumpar pateul meu preferat, dar nu mai aveau), niste cremvursti de pui, o paine pe vatra calda (de fapt mirosul ei m-a facut sa imi bag picioarele si sa imi fac de cap). Am mancat cu oole ochiuri si cu salata de rosii si feta din grecia (m-am intors cu portbagajul burdusit de feta, masline, ulei de masline si halva greceasca).

    Macar ochiurile nu le-am prajit in ulei mult, ca acum am invatat sa le fac doar cu o lingurita de ulei de masline.

    Maine ma intorc la painea “Grau Intreg” si la avocado :))))) Si la smoothie-uri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Citește și...

Pentru că aveam o pungă de midii în congelator am zis să fac ceva cu ele, rapid, gustos și de nostalgie, având în vedere că sunt șanse mari să nu pupăm vacanțe prin Grecia anul ăsta. Așadar, rețetă de midii saganaki făcute în casă: o pungă de midii de la Metro ( 900g) […]

Am făcut săptămâna trecută un chinezism pentru poporul de acasă și pentru că dețineam niște ingrediente de la Shan’Shi, gen ceva de bambus, paste și sos de wok. Partea practică la chestiile chinezești este că se fac foarte, foarte ușor și repede și, datorită sosurilor, e aproape imposibil să le greșești cumva, iar […]

Dupa ce s-au strambat mai demult la prima incercare de a manca avocado, acum nu mai pot opri copiii din a manca avocado in orice forma. Cel mai simplu mod in care le fac gustarica cu avocado: pasez cu furculita 3-4 avocado de dimensiuni medii, amestec cu putina sare, piper si o lingura […]

Cum ne place mult fasolea bătută, însă nu aveam conserve prin casă, iar fiertul de fasole uscată iese din discuție, am ales să fac linte bătută. Ingrediente: linte (am pus o cană cu volumul de 380 ml) apă – 3 căni x 380 ml 6 căței de usturoi mai mari (asta pentru că […]