8 comentarii

  1. #1

    Daca n-am Sabatini la mine-n sat, ce fac?

  2. #4

    Mama ce bine-arata!!!

  3. #5

    Ai 1 comentariu pe Cetin.ro :))) Ce-ai facut, ai mixat database-urile?

  4. #7

    Sabatini e și mâncătoria noastră preferată din apropierea casei (more or less, tot cu mașina tre’ să venim). Cam de două ori pe săptămână tot ajungem să băgăm paste și tigăi picante la ghiozdănel aici. :))
    PS: să știți că tati gătește, scoate din impas și (proaspetele) neveste care vor să-și spele rușinea de a nu ști nici cum, nici CE să gătească. :)) vă mulțumesc, am fost apreciată. :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Citește și...

Pentru că aveam o pungă de midii în congelator am zis să fac ceva cu ele, rapid, gustos și de nostalgie, având în vedere că sunt șanse mari să nu pupăm vacanțe prin Grecia anul ăsta. Așadar, rețetă de midii saganaki făcute în casă: o pungă de midii de la Metro ( 900g) […]

Am făcut săptămâna trecută un chinezism pentru poporul de acasă și pentru că dețineam niște ingrediente de la Shan’Shi, gen ceva de bambus, paste și sos de wok. Partea practică la chestiile chinezești este că se fac foarte, foarte ușor și repede și, datorită sosurilor, e aproape imposibil să le greșești cumva, iar […]

Mi-a dat mail un cititor (salut, Iulian), cu 2 doleanțe. Una, că nu avem pagină de contact, lucru pe care îl facem imediat și 2, ce mâncăm la micul dejun. Nu m-am gânsit că ar interesa pe cineva în mod deosebit, mai ales că na, ce ai putea să mănânci la micul dejun, […]

Dupa ce s-au strambat mai demult la prima incercare de a manca avocado, acum nu mai pot opri copiii din a manca avocado in orice forma. Cel mai simplu mod in care le fac gustarica cu avocado: pasez cu furculita 3-4 avocado de dimensiuni medii, amestec cu putina sare, piper si o lingura […]