8 comentarii

  1. #1

    Daca n-am Sabatini la mine-n sat, ce fac?

  2. #4

    Mama ce bine-arata!!!

  3. #5

    Ai 1 comentariu pe Cetin.ro :))) Ce-ai facut, ai mixat database-urile?

  4. #7

    Sabatini e și mâncătoria noastră preferată din apropierea casei (more or less, tot cu mașina tre’ să venim). Cam de două ori pe săptămână tot ajungem să băgăm paste și tigăi picante la ghiozdănel aici. :))
    PS: să știți că tati gătește, scoate din impas și (proaspetele) neveste care vor să-și spele rușinea de a nu ști nici cum, nici CE să gătească. :)) vă mulțumesc, am fost apreciată. :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Citește și...

Ingrediente: 600-700 g ceafă de porc o conservă cu ciuperci tăiate (aprox. 300 g ciuperci) 1 ardei roșu mai mare (gras sau capia) 2 linguri de bulion 6 cepe verzi 5 cartofi medii 4-5 căței de usturoi 2 foi de dafin jumătate de linguriță de boia dulce sare, piper un pahar de couscous […]

Îmi place să fac mâncăruri la cuptor, pentru că se fac singure. Aproape singure. Pentru friptură aveți nevoie de: carne de porc – ceafă sau pulpă – depinde câți sunteți vreo 3 ardei grași – în mod normal roșii usturoi – o căpâțănă câțiva cartofi – cred ca am pus vreo 6, nu […]

Inițial trebuia să fie orez, cum se vede în prima poză, dar nu mai era decât un pliculeț și pe parcurs am decis că nu e destul. Ingrediente: 6 pulpe de pui dezosate 180g quinoa (de preferat să fie la pliculeț, explic mai jos de ce) 1 ardei gras o ceapă mare 2 […]

După înghețată și ciocolată sau poate chiar pe aceeași linie – coliva. Pentru că nu putem aștepta mereu după câte o pomană, a trebuit să ne facem colivă și fără o ocazie specială. Ingrediente: 500 g arpacaș – 1,5 l de apă (numeric apa trebuie să fie de 3x cantitatea de arpacaș) 250 […]